00
óra
00
perc
00
másodperc

EASTER SALE! Extra akciós árak, akár -45% kedvezmény!

Garancia

A Jawliner garanciát a vásárlástól számított egy éven belül igényelheted a jawliner 3.0 termék rendeltetésszerű használata mellett történő szakadása, repedése, törése esetén.
Tájékoztatunk azonban, hogy a garancia nem minden esetben igénybe vehető és nem feltétlenül cserével történik. Ha rövid időn belül(3hónap) történik szakadás vagy repedés akkor valószínűsíthető, hogy túl élesek fogaid vagy túl erősen edzel. Ebben az esetben javasoljuk, hogy csökkentsd az intenzítást és növeld az edzés időtartamát, valamint ha van lehetőséged vásárold meg az advanced vagy expert erősségű jawlinert. Ha ennél hosszabb időtartam alatt megy tönkre cseréljük neked azonos erősségre. A csere egy vagy több erősség egyszeri vásárlása esetén egyszer lehetséges. Ha például rendeltél egy „hármas csomagot” mindhárom erősséggel(bundle pack) a cserét csak az egyik erősségre tudjuk alkalmazni.

A garancia érvényesítésének menete:
1. Fotózd le úgy hogy a fényképen jól látható legyen a meghibásodás
2. Küld el e-mailben a rendelési azonosítót, neved, telefonszámod és a fényképet csatolva
3. Ahogy megkaptuk a lehető legrövidebb időn belül reagálunk és küldjük a cseredarabot
4. Ha minden rendben pár nap múlva meg is érkezik hozzád.

A garancián belül küldött daraboknál a csomagküldés és csomagolás díját sajnos nem tudjuk vállalni így ezt az átvevőnek kell fizetnie. A szállítás házhozszállítással br. 3500Ft-ért vagy foxpost illetve packeta csomagautomatába/átvevőhelyre br.2500Ft-ért történik a feladástól számított 5 munkanapon belül.