00
óra
00
perc
00
másodperc

EASTER SALE! Extra akciós árak, akár -45% kedvezmény!

JAWLINER® 3.0

80%-al ellenállóbb

Az új dizájnnak köszönhetőn a JAWLINER 3.0 több mint 80%-al tovább tart mint az előző verzió, a JAWLINER 2.0. Két ultra ellenálló külső réteg védi a belsőt, még az élesebb fogaktól is. A külső rétegek felülete csúszásmentes, így biztosítva a fogak tapadását a JAWLINER-en. 

Különböző nehézségű szintek

Ahogy eddigi termékeink is, a JAWLINER 3.0 is három nehézségi fokozatban érhető el. A JAWLINER 2.0-hoz képest a szintek közti különbségek még észrevehetőbbek. Mindazoknak, akik az állkapocs vonalukat és az arcizmokat sikeresen szeretnék edzeni, azoknak a „Beginner“ JAWLINER-t ajánljuk kezdésnek. Akik már jártasak az arcizom edzésében, választhatják a második szintű Advanced JAWLINER-t. Az Expert JAWLINER-t csak azoknak ajánljuk, akiknek az Advance-al való edzés már túlságosan könnyűnek érződik, de ez semmiképpen sem kezdőknek való! A 80kg/cm2 erejű nyomás már a konditermi fekvenyomással azonos mértékű erőt igényel.

1 Év Garancia

Minden termékünkre egy év garanciát adunk. Ha a várakozásokkal ellentétben a JAWLINER eltörik állkapocs edzés közben, garancián belül kérhetsz tőlünk újat. A vásárlástól számított első éven belül bármikor igénybe veheted a JAWLINER garanciát! A garancia feltételeiről itt olvashatsz!

Egészségesebb használat

Szándékosan fejlesztettük JAWLINER-t a lehető legtermészetesebbre – ellentétben más, ismert egészségügyi problémákkal küzdő Jaw Trainerekkel. A JAWLINER természetes és egészséges módon stimulálja a rágóizmokat anélkül, hogy jobban megterhelné az állkapocsízületet (TMJ) annál, mintha egy keményebb húst rágnál. A száj edzés közben nem nyílik ki a szükségesnél jobban, és nyomást csak azokra a fogakra gyakorol, amik amőgy is az őrlésért felelősek. Részletesebb információkat az egészséggel kapcsolatos blogcikkünkben találsz.

Biztonságosabb edzés

A JAWLINER többször esett át teszteken, többször díjazták és minősítették. Mivel német cég vagyunk, szigorú irányelvek vonatkoznak ránk. Minden JAWLINER 100% BPA és PVC mentes német élelmiszer-minőségű szilikonból készül. Gyártásunk FDA-tanúsítvánnyal rendelkezik, az egyes szállításokat pedig rendszeresen teszteli és tanúsítja a berlini PICA Institute. 2021 óta a JAWLINER-t és a csomagolást a Bajor Egészségügyi Hivatal ellenőrzi és díjazta.

Nincs kifogás!

Kezdj edzeni ma, és nézz ki jobban örökre!