-31%

JAWLINER® 3.0 – Advanced + Expert

Original price was: 27.300 Ft.Current price is: 18.900 Ft.

Eredeti német minőségi márka

A legjobb megoldás professzionális állkapocs gyakorlatokhoz
Eddz biztonságban – orvosok által tesztelve
Nagy tartós kialakítás – nagy intenzitású edzések
12 hónap garancia

A JAWLINER® Advanced + Expert Bundle Pack a megoldás a haladó állkapocs- és arctornához. Edzzed és növeld az állkapocs izmait pusztán rágással. Ez egy jól körülhatárolt állkapocsvonalat hoz létre, és azt a magabiztos, szexi és vonzó megjelenést kölcsönzi, amelyre mindig is vágytál.

További információt a termékről lejjebb görgetve olvashatsz!

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

1 éves garancia

A csomag tartalma:

✔ JAWLINER® 3.0 Advanced

A JAWLINER® Advanced a JAWLINER® Beginner utáni következő szintű, az edzésintenzitás optimális növelése érdekében kifejlesztett trainer. Ideális azok számára, akik már ismerik az állkapocsvonal edzését. 70 kg/cm2 ellenállásával JAWLINER® Advanced ideális állkapocs-tréner haladó ügyfeleink számára. Növeld az edzés intenzitását most! Legyél önmagad magabiztosabb verziója!

✔ JAWLINER® 3.0 Expert

A JAWLINER Expert a rmegszállottak állkapocs edzője. 80 kg/cm-es ellenállásával kizárólag a JAWLINER Advanced utáni edzés intenzitásfokozójaként készült, hogy az izmaidat az abszolút korlátokig nyomja. A JAWLINER Expert-et csak azoknak ajánljuk, akik már sikeresen edzettek az Advanced szinten és további intenzitásnövelésre van szükségük. Kihiívások nélkül nincs változás!

Az Advanced + Expert Pack-al garantált:

✔ extrém intentív edzések
✔ őrülten jó eredmények
✔ pénzt spórolsz

Kapsz:

✔ JAWLINER® 3.0 – Kezdő és Haladó
✔ JAWLINER® 3.0 hordtáska, edz bárhol is vagy
✔ JAWLINER® 3.0 gyermekbiztos táska a biztonságos tároláshoz
✔ 12 hónap garancia

Biztonsági utasítások:

Az élelmiszer-minőségű szilikon egy nem mérgező típusú szilikon, amely nem tartalmaz semmilyen kémiai töltőanyagot vagy mellékterméket, így biztonságosan rágható. Ugyanabból az anyagból áll, amelyből a babák számára készült cumi készül.
FIGYELMEZTETÉS: Gyermekektől elzárva tartandó – a nem megfelelő használat lenyelést és fulladást okozhat. A JAWLINER® használata 14 éven aluliaknak nem ajánlott. Ügyelj rá, hogy a JAWLINER®-t ne szem- és metszőfogak között hazsználd – ellenkező esetben a termék károsodhat.
Mindig rágd a JAWLINER® durva ívelt oldalát, hogy a logó látható legyen az oldalán. Maximum két naponta 10-20 perc edzés ajánlott!
Hagyd abba a JAWLINER® használatát, ha bármilyen fájdalmat érzel edzés közben. Állkapocsproblémák vagy egyéb kétségek esetén használat előtt konultáljon orvosával, mielőtt elkezdi az edzést. A JAWLINER®-t saját felelősségére használja.