-31%

JAWLINER® 3.0 – Beginner + Advanced (kezdő+haladó)

Original price was: 27.300 Ft.Current price is: 18.900 Ft.

Csomag tartalma:

✔ JAWLINER® 3.0 – Kezdő és Haladó
✔ JAWLINER® 3.0 hordtáska, edz bárhol is vagy
✔ JAWLINER® 3.0 gyermekbiztos táska a biztonságos tároláshoz
✔ 12 hónap garancia

A termékről bővebben lejjebb olvashatsz!

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

1 éves garancia

✔ Az eredeti német minőségi márka
✔ Professzionális állkapocs gyakorlatokhoz fejlesztve
✔ Biztonságos használat – orvosok által tesztelt
✔ Strapabíró kialakítás – erősebb edzés
✔ 12 hónap garancia

A legjobb kezdő csomag tartalmaz:

✔ JAWLINER® 3.0 Beginner

A JAWLINER® Beginner az első számú eszköz a rendszeres állkapocs edzéséhez. Edzze és növelje az állkapocs izmait pusztán rágással. Segít jól körülhatárolt, éles állkapocsvonalakat formálni, valamint magabiztos és szexi megjelenést kölcsönöz, amire mindig is vágytál.

✔ JAWLINER® 3.0 Advanced

A JAWLINER® Advanced a JAWLINER® Beginner utáni következő szintű, az edzésintenzitás optimális növelése érdekében kifejlesztett trainer. Ideális azok számára, akik már ismerik az állkapocsvonal edzését. 70 kg/cm2 ellenállásával JAWLINER® Advanced ideális állkapocs-tréner haladó ügyfeleink számára. Növeld az edzés intenzitását most! Legyél önmagad magabiztosabb verziója!

A Beginner+Advanced csomag előnye:

✔ rugalmas edzés
✔ gyorsabb eredmény
✔ pénzt spórolsz

Biztonsági utasítások:

Az élelmiszer-minőségű szilikon egy nem mérgező típusú szilikon, amely nem tartalmaz semmilyen kémiai töltőanyagot vagy mellékterméket, így biztonságosan rágható. Ugyanabból az anyagból áll, amelyből a babák számára készült cumi készül.
FIGYELMEZTETÉS: Gyermekektől elzárva tartandó – a nem megfelelő használat lenyelést és fulladást okozhat. A JAWLINER® használata 14 éven aluliaknak nem ajánlott. Ügyelj rá, hogy a JAWLINER®-t ne szem- és metszőfogak között hazsználd – ellenkező esetben a termék károsodhat.
Mindig rágd a JAWLINER® durva ívelt oldalát, hogy a logó látható legyen az oldalán. Maximum két naponta 10-20 perc edzés ajánlott!
Hagyd abba a JAWLINER® használatát, ha bármilyen fájdalmat érzel edzés közben. Állkapocsproblémák vagy egyéb kétségek esetén használat előtt konultáljon orvosával, mielőtt elkezdi az edzést. A JAWLINER®-t saját felelősségére használja.