00
óra
00
perc
00
másodperc

EASTER SALE! Extra akciós árak, akár -45% kedvezmény!

-43%

JAWLINER® 3.0 – Big Pack

Original price was: 66.800 Ft.Current price is: 38.000 Ft.

Eredeti német minőségi márka

✔ A legjobb megoldás professzionális állkapocs gyakorlatokhoz
✔ Három az egyben, a teljeskörű edzés érdekében
✔ Eddz biztonságban – orvosok által tesztelve
✔ Tartós kialakítás – nagy intenzitású edzések
✔ 12 hónap garancia

A JAWLINER Big Pack egy minden az egyben megoldas az arcizmok edzésére. Erősítsd és növeld a állkapcsod izmait simán csak rágással, rágózz bárhol bármikor.

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

1 éves garancia

A kezdőcsomag tartalmaz:

✔ JAWLINER® 3.0 Beginner

A Jawliner Beginner a kezdőknek szánt modellünk. Ideális azok számára, akik szeretnék edzeni állkapcsukat és arcizmaikat, de még nincs tapasztalatuk.
60 kg/cm2 ellenállásával a JAWLINER Beginner az ideális állkapocs-tréner a kezdetekhez, viszont tartósan megváltoztassa külső megjelenésed.

✔ JAWLINER® 3.0 Advanced

A JAWLINER® Advanced a JAWLINER® Beginner utáni következő szintű, az edzésintenzitás optimális növelése érdekében kifejlesztett trainer. Ideális azok számára, akik már ismerik az állkapocsvonal edzését. 70 kg/cm2 ellenállásával JAWLINER® Advanced ideális állkapocs-tréner haladó ügyfeleink számára. Növeld az edzés intenzitását most! Legyél önmagad magabiztosabb verziója!

✔ JAWLINER® 3.0 Expert

A JAWLINER Expert a rmegszállottak állkapocs edzője. 80 kg/cm-es ellenállásával kizárólag a JAWLINER Advanced utáni edzés intenzitásfokozójaként készült, hogy az izmaidat az abszolút korlátokig nyomja. A JAWLINER Expert-et csak azoknak ajánljuk, akik már sikeresen edzettek az Advanced szinten és további intenzitásnövelésre van szükségük. Kihiívások nélkül nincs változás!

✔ 3 csomag JAWLINER® Fitness rágógumi menta

Rágóguminkat kifejezetten az állkapocs és az arcizmok edzésére fejlesztettünk ki. Ez a világ legkeményebb és legellenállóbb rágógumija – mostantól csak rágóznod kell, bárhol, bármikor ahhoz hogy éles, erős és attraktív állkapocsvonalad legyen!

Sajnos a modern társadalom étkezési szokásai úgy változtak, hogy szinte kizárólag lágy ételeket eszünk. Ezért az állkapcsunk már nem olyan markáns, mint korábban. Ezen most változtathatsz! A JAWLINER ®  Facial Fitness rágógumit kifejezetten az arcfitneszhez fejlesztettük ki. Edzen több mint 86 izmot az arcán, és pillanatok alatt változtassa meg megjelenését.

Biztonsági utasítások:

Az élelmiszer-minőségű szilikon egy nem mérgező típusú szilikon, amely nem tartalmaz semmilyen kémiai töltőanyagot vagy mellékterméket, így biztonságosan rágható. Ugyanabból az anyagból áll, amelyből a babák számára készült cumi készül.
FIGYELMEZTETÉS: Gyermekektől elzárva tartandó – a nem megfelelő használat lenyelést és fulladást okozhat. A JAWLINER® használata 14 éven aluliaknak nem ajánlott. Ügyelj rá, hogy a JAWLINER®-t ne szem- és metszőfogak között hazsználd – ellenkező esetben a termék károsodhat.
Mindig rágd a JAWLINER® durva ívelt oldalát, hogy a logó látható legyen az oldalán. Maximum két naponta 10-20 perc edzés ajánlott!
Hagyd abba a JAWLINER® használatát, ha bármilyen fájdalmat érzel edzés közben. Állkapocsproblémák vagy egyéb kétségek esetén használat előtt konultáljon orvosával, mielőtt elkezdi az edzést. A JAWLINER®-t saját felelősségére használja.